fakta på lørdag!

I morgon går filmen eg har vore med å laga "Fra hver sin verden" på fakta på lørdag kl. 22.05! Endeleg, nesten tre år etter dei første opptaka er den no moden for offentleg visning på statskanalen. Håper så mange som mulig av dokke sett av tid til å sjå den i morra!!

http://www.dagbladet.no/magasinet/2005/08/26/441459.html

Sjå også

  • Ingen beslekta innlegg

2 Kommentarar

  1. drleiv
    Posted 27. august, 2005 at 17:10 | Permalink

    Eg gler meg!

  2. Posted 29. august, 2005 at 18:59 | Permalink

    Det var ein fin film! Noko som særleg gjorde inntrykk på meg var den sekvensen der Melissa var med i Tabloid. Eit typisk døme på korleis nokre norske medier konstruerer sin eigen enkle røyndom der dei ser bort frå alle nyansar, og ein grell kontrast til det grundige og anstendige ved resten av filmen.