Endeleg

Bergens Tidende skal leggje om til tabloidformat neste haust. Det avgjorde styret i bedrifta torsdag ettermiddag.

Sjå også

 • Ingen beslekta innlegg

2 Kommentarar

 1. Proletaren
  Posted 26. september, 2005 at 00:04 | Permalink

  Eg tykkjer dette er beklageleg. Eg er ikkje motstandar av tabloidformatet, men BT er best i stort. Den sundagsutgåva dei har no, minner meg litt for mykje om Natt&Dag. Det kan vere fontane som gjer det. Med litt skjerpings, så skal eg nok klare å omfamne det nye som kjem.

  No går det mest i Finnmark Dagblad, og det er ikkje ei spesielt pen avis..

 2. Posted 27. september, 2005 at 13:55 | Permalink

  Eg er ikkje samd. Søndagsautgåva til BT er svært god, faktisk betre enn dei andre utgåvene, og eg ser ingen grunn til å halde på formatet anna enn for å vere sta.