Heart of gold

I fjor fekk vi nyte godt av samarbeidet mellom Martin Scorsese og Bob Dylan i den fabelaktige No direction home. No kjem Heart og gold, ein dokumentarfilm om Neil Young, regissert av Nattsvermeren-regissøren Jonathan Demme. Filmen tek for seg tida etter hjerneoperasjonen i fjor, og fokuserar særleg på Young sine konsertar i Nashville, då han presenterte materialet frå Prairie wind for første gong. Neil Young: Heart of gold hadde premiere på Sundance-festivalen, og går no på ordinær kino i USA.

Sjå også

 • Ingen beslekta innlegg

2 Kommentarar

 1. Jons
  Posted 21. mars, 2006 at 13:18 | Permalink

  Ser lovende ut denne. Godt med en dokumentar om Neil Young uten å måtte høre "Poncho" Sampedro si tusen ganger at "you don't understand Crazy Horse", slik tilfellet var i den ellers relativt gode Year of the Horse.

 2. hvrd
  Posted 22. mars, 2006 at 14:54 | Permalink

  Eg synest no Poncho er sjarmerande, eg. Men er det så at filmen berre fokuserer på tida etter operasjonen? Då skurrar det jo litt med ein tittel som "Heart of gold"...