Rock bortom nova

25. juni er det igjen klart for Rock bortom nova. Programmet er ikkje klart endå men dersom alt går som planlagt, vert det svært bra. Vi kjem attende med nærare informasjon straks programmet er offentleggjort.

Arrangementet går føre seg på Klopstad mellom Naustdal og Førde.

Sjå også

Ein kommentar

 1. Øystein Bortom Nova
  Posted 24. juni, 2005 at 23:28 | Permalink

  I morgon brakar det laus! Vi har skumma fløyten frå den lokale musikkscena og komme opp med Ukjent, Impedansebandet og Nervous Breakdown. Dessutan skal nokre lugubre DJar (Eirik og Einar) frå Naustdal spele litt før og etter banda. Vi fyrar igang ca. kl 18.00 og held på så lenge det er forsvarleg og antakeligvis litt til.

  Godt vær og sol er bestillt - og om det vert kaldt varmar vi oss i møkkakjellaren eller rundt nokre oljefat på skikkelig uteliggarvis. Alle som trur dei er velkomne - som ikkje har fått invitasjon kan jo framleis prøve lykka med litt smisking til Arne, Øystein eller Beni Beinhard.

Ei tilbakesporing

 1. Av Doktor Munk » Rock bortom nova - OPPDATERING den 26. juni, 2005 kl 17:38

  [...]
  Lagt inn av
  hvrd på
  fredag 24 juni 2005

  Sjå kommentar her .

  Ingen [...]