Crooked Rain, Crooked Rain

Idag slår eg eit slag for ei topp plate, ein klassikar: Crooked Rain, Crooked Rain av og med Pavement. Definitivt rock med internasjonalt snitt. Det er også verdt å notere seg at Pavement faktisk har fått 4.5 (av 5) i snitt på alle albuma sine hjå allmusic.com. Fortent? Ja, sjølvsagt.

Sjå også

3 Kommentarar

 1. Jons
  Posted 17. mars, 2006 at 10:47 | Permalink

  En flott klassiker fra arkivet dette. Mine favoritter er Elevate me Later og Unfair. Tilsammen utgjør disse de beste 5 minutter og 28 sekunder jeg har hatt i hele dag. Godt tips. Minner om at platen kom ut i en Deluxe-edition i 2004, med bl.a et knippe b-sider samt en tidlig versjon av nevnte Elevate me Later. Platen fikk da 10,0 i karakter på Pitchforkmedia.

 2. snorre b
  Posted 18. mars, 2006 at 01:52 | Permalink

  Høyr, Høyr!
  Dette er ei av mine favorittplater frå eit av mine favorittband.
  Har eit veldig klart minne fra første gong eg høyrde crooked rain. Eg jobba som vaktmesterassistent på Førdehuset og var satt til å slipe og bone golvet i festsalen. I to veker med crooked rain på discman og ein fullstendig uhandtereleg slipemaskin i armane nynna eg meg i gjennom ei av dei kjipaste arbeidsoppgåvene eg nokon gong har blitt satt til:)
  Morro at du kjem med slike tips Håvard, det hadde nesten kome eit lite støvlag på denne plata og det var det santens godt å bli kvitt!

 3. Posted 19. mars, 2006 at 10:41 | Permalink

  Denne skal eg prøve å få tak i. Når det gjeld kipe arbeidsoppgåver, så skulle eg gjerne ha hørt den musikken som gjorde nokre av mine oppgåver som malemeisterassistent uthaldelege. Til dømes då eg skulle fjerne vegg- til veggteppe frå eit kontorlokale med handemakt.

  Eg høyrer på 69 love songs for tida, og er svært nøgd. Takk for tips til Hvrd og Jons.