YankeeHotelFoxtrot

Eg held fram med serien "Skattar frå skåpet (vi veit kor det står)", og presenterer den beste plata på denne sida av år 2000: Yankee Hotel Foxtrot av og med Wilco. Ein vert mållaus av å høyre på dette meisterverket, så eg seier ikkje meir, og overlet ordet til Doktor Pål M i Groove.no.

Sjå også

4 Kommentarar

 1. Jonspion
  Posted 28. april, 2006 at 13:09 | Permalink

  Yankee Hotel Foxtrot er virkelig et mesterverk ja. Inrømmer at jeg har hørt mer på både "A ghost is born" og "Summerteeth", men YHF er i ferd med å ta igjen begge. Favorittlåter akkurat nå er Kamera og Jesus, etc. Et anbefalt supplement til plata er filmen "I'm trying to break your heart", av Sam Jones, om innspillingen av plata. Suverene greier.

 2. narve
  Posted 31. mai, 2006 at 11:00 | Permalink

  Dei som meiner at Yankee Hotel Foxtrot er det beste albumet per dags dato på 2000-talet tar grundig feil. Albumet har klare manglar og kvalifiserar toppen til ein plass blant dei 50 beste platene i perioden 2000-.d.d.

 3. hvrd
  Posted 9. juni, 2006 at 21:13 | Permalink

  Pølsevev og sprøyt, Narve. Du har sjølvsagt ikkje høyrt nok på plata. Dette er eit komplekst meisterverk som ein må bruke tid og krefter på. Kamera og Jesus etc som vert nemnt av spionen over er framifrå døme på dette albumet sine kvalitetar. Kvalitetar som er gøymde, men som dukkar opp då du minst ventar det. Som eit karateslag i solar plexus.

 4. Narve
  Posted 20. juni, 2006 at 14:01 | Permalink

  Er det spesielle trylleord ein må bruke for å lokke fram kvalitetane i yankee hotel foxtrot?
  Har prøvd følgande : abra kadabra, hokus pokus. Eg kan heller ikkje sette meg inn i korleis det hadde vore med eit karateslag i solar plexus. Har bank i bordet ikkje vore i slike situasjonar.