Ikkje for seint å satse!

I det siste har eg byrja å lure på om draumen om å bli fotballproff aldri ville bli noko meir enn ein draum. Men med flaumen av penger i norsk fotball er det definitivt riktig tidspunkt å satse no. Berre les her!

Sjå også

3 Kommentarar

 1. baardemannen
  Posted 3. desember, 2006 at 11:54 | Permalink

  Dette er glimrande nyhende! Vi må starte eit lag, og så spelar vi oss opp i førstedivisjon. Først i straffe!

 2. drleiv
  Posted 4. desember, 2006 at 01:14 | Permalink

  Kanskje det? Eg har allereie spelt eit par sesongar i 3. divisjon, utan å få betalt ei krone. Kan eg ha rett på å få etterbetalt løn?

 3. Proletaren
  Posted 4. desember, 2006 at 18:28 | Permalink

  Det som må til er å sexe opp 2. 3. og 4. divisjon, rett å slett gje dei merkjenamn slik som Tippeligaen og Adeccoligaen. Eg kjem med eit par framlegg som Norges Fotballforbund kan få bruke vederlagsfritt. 2. divisjon: Manpowerligaen, 3. divisjon: Jarle's Bingo-ligaen og 4. divisjon: Nilleligaen. Elles tykkjer eg at den svenske 1.divisjonen har eit litt tøffare namn, nemleg Superettan.