Tourmanager 2009

Tour de France er kun to dagar unna. Vel ditt eige lag her og meld deg inn i sunnfjordligaen.

Sjå også

9 Kommentarar

  1. jons
    Posted 3. juli, 2009 at 09:44 | Permalink

    Bra. Har under middels peiling, men satser på å vinne okke som. Hvordan melder man seg på ligaen forresten? Får bare opp at 'ingen ligaer er opprettet'.

  2. baardemannen
    Posted 3. juli, 2009 at 11:11 | Permalink

    Nettsidene til tv2 er desverre skandaløst dårlige. Sat har med doktoren i går og prøvde å registrere han, men vi måtte gi opp etter omlag 90 minutt.

    Kan sende invitasjon til deg, det hjelper kanskje.

  3. drleiv
    Posted 26. juli, 2009 at 21:54 | Permalink

    Etter ein voldsom sluttspurt rykka Zenobias Sykkelklubb frå resten av feltet i Sunnfjordligaen! Baardemannen tok tidleg kommandoen i feltet, og leia klart dei første rundene. Dessverre brukte han for mykje krutt på dei første etappene, og hadde ikkje mulighet til å gjere omrokkeringar på laget den siste veka. Denne taktiske bommerten utnytta Zenobias kynisk, og på den aller siste etappen gjekk Zenobias Sykkelklubb forbi. På dei neste plassane kom Rykk og Napp og Tomas Løvkvist. Sist kom Sandwich Sykling, ein plassering som delvis kan forklarast med at manageren for tida gjer det svært skarpt i Hattrick, der Sandwich Town er i toppen av sin divisjon. Zenobias gjer det tilsvarande dårleg i Hattrick, eit faktum som stadfestar det Cervelo fekk erfare i årets tour: skal ein gå for siger, nyttar det ikkje å ri to hestar.

    Årets tour er ferdig, og det er berre å glede seg til 2010. Då har vi vi omsider ein norsk samanlagtrytter i Boasson-Hagen. I tillegg er det vonaleg på plass gode nok dopingtestar til at Contador ryk!

  4. baardemannen
    Posted 29. juli, 2009 at 00:16 | Permalink

    Forsmedeleg tap må eg seie.

    Men det kjem nye sjansar. 15. august er avsparket for Premier leaugue. Som ein del av dykk sikkert har merka, har eg oppretta ein ny liga i Fantasy premier league, som er eit ikkje heilt ulikt konsept. Set opp eit lag på 11 + ein reserve i kvar lagdel - for tilsaman 100 millionar £. Det er høve til å kjøpe/selje ein spelar mellom kvar runde.

    Meld deg på! Og gje ein lyd om du saknar invitasjon til ligaen.

  5. Vidar
    Posted 29. juli, 2009 at 12:24 | Permalink

    Ja, eg er med, og anbefalar andre til å gjere det same 🙂

  6. baardemannen
    Posted 31. juli, 2009 at 11:23 | Permalink

    7 påmelde før august er eit faktum; dette er strålande. Det er berre å hive seg med, liten som stor. Det er mange fleire eg har lyst til å slå...

  7. hvrd
    Posted 2. august, 2009 at 20:39 | Permalink

    På dette tidspunktet er talet 10. Dette vert ka-non.

  8. baardemannen
    Posted 3. august, 2009 at 13:33 | Permalink

    Visste ikkje at du var United-fan. Det kom som eit sjokk.

  9. drleiv
    Posted 3. august, 2009 at 22:12 | Permalink

    eg er med. Synd at ikkje ein kan fylle opp med Leeds-spelarar, men det har vel si naturlege forklaring