Skremmande bra

Bandet med det nest tøffaste namnet (etter Hawkwind), nemleg Meshuggah, er ute med nytt album. Slettemarken i BT har gjeve albumet gode skussmål og seier ".. . er Meshuggah fremdeles det bandet i verden som best klarer å blande to rare følelser: Være på en bra jazzkonsert og høre Slayer for første gang. Man blir dypt imponert, samtidig som man får lyst å skalle hodet i veggen i begeistring. " Eg kan ikkje anna enn å sei meg heilt einig. Det einaste eg har lyst å legge til er at ein også får litt lyst å skremme nokon.

Sjå også

2 Kommentarar

  1. DrLeiv
    Posted 10. april, 2008 at 14:33 | Permalink

    Det høyrest lovande ut. Kan musikken også egne seg til motivasjon for tredemølleløping? Om nokon skulle vere i tvil; Mastodon fungerar framleis.

  2. hvrd
    Posted 10. april, 2008 at 18:06 | Permalink

    Meshuggah er nok ikkje like umiddelbart fengande som Mastodon sin Blood and thunder, men ta ein tur på myspacen og sjekk feks Bleed. Eg har også ein mistanke om at Burn frå veke 13 funkar bra. Den burde også snarast finne vegen til Guitar Hero eller tilsvarande.