EMTIPS 2008

Då er tippetevlinga EMTIPS 2008 klar. Viss du saknar invitasjon: send ein mail til tipping @ dette domenet

Sjå også

4 Kommentarar

 1. Erik
  Posted 4. juni, 2008 at 05:42 | Permalink

  Hei! Jeg lurer på om jeg bare kan få en kopi av EM tipping oppsettet ditt? Jeg og noen kompiser har også tenkt å gjøre dette sammen, men om allerede noen har lagt et slikt oppsett, trenger vel jeg ikke sette det opp en gang til?:)

  Hilsen Erik Sevaldsen

 2. Posted 4. juni, 2008 at 10:43 | Permalink

  Gode Hr. Sevaldsen.
  Takk for merksemda. Eg las brevet ditt med interesse.

  No har eg tenkt litt på forslaget ditt, og etter nokre runder med meg sjølv har eg funne ut at eg no kan tilby deg heile tippeopplegget mot at du sender meg åtte kasser med sitroner fra Menton i Frankrike.

 3. He-man
  Posted 8. juni, 2008 at 15:10 | Permalink

  Når vert em-tippinga oppdatert?
  Eg som hadde satsa på Sveits i finalen..uff og huff

 4. hvrd
  Posted 8. juni, 2008 at 15:20 | Permalink

  Sveits i finalen? Det var då dristig. Dei overraska meg positivt i går, men det vert nok vanskeleg for dei å nå finalen.

  Resultatservicen er forhåpentlegvis oppe og går innan 36 timar. Det vil bli sendt ut epost til alle deltakarar.